Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

     26 березня на базі Чернівецького державного комерційного технікуму відбувся ІІ (обласний) етап Х Всеукраїнської олімпіади з МАТЕМАТИКИ серед студентів закладів вищої освіти Чернівецької області, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста. Дане творче змагання було організовано та проведено відповідно до плану роботи Ради директорів, на виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 20.11.2018 року № 1274 «Про проведення Всеукраїнських олімпіад та конкурсів серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста у 2018/2019 н. р.».


     В обласному етапі взяли участь 25 кращих студентів із 16 закладів вищої освіти краю. Олімпіада проводилась з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання та подальшого розвитку математичної освіти і культури в Україні, а також для виявлення переможця, який візьме участь у Всеукраїнському етапі.

     За рішенням журі призові місця розподілились наступним чином: І місце посів студент Коледжу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Олександр Мар’янчук (викладач Наталія Михайлюк), на другій сходинці змагань Марія Бойко та Дмитро Дущак – студенти ДВНЗ «Чернівецький коледж дизайну та економіки» (викладачі Галина Волошин, Надія Фоглінська), третіми фінішували Каріна Щербань – студентка Чернівецького юридичного коледжу НУ «Одеська юридична академія» (викладач Людмила Сірко), Михайло Труфин – студент ДВНЗ «Чернівецький індустріальний коледж» (викладач Ганна Кієвець) та Анастасія Груба – студентка ДВНЗ «Чернівецький політехнічний коледж» (викладач Андрій Білик).


     Далі на нашого переможця Олімпіади Олександра Мар’янчука очікує чергове випробовування – участь у ІІІ етапі змагань, який відбудеться в травні в Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій Чернігівського національного технологічного університету. То ж нехай щастить переможцю і вдалого виступу на Всеукраїнському етапі даного творчого змагання.