Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   Відповідно до листа  Державної  Наукової Установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України №22/10-626 від 25.02.2019 р. «Щодо проведення Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Облік в бюджетних установах» в Хмельницькому національному університеті з 20 по 22 травня 2019 р. пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Облік в бюджетних установах».

   У ІІ етапі олімпіади взяли участь 81 учасники з 30 навчальних закладів України. Серед них була й студентка спеціальності "Облік та оподаткування" Коледжу ЧНУ імені Юрія Федьковича - Трухан Маргарита.

   Маргарита змагалась із студентами, що навчаються на освітньму рівні "Бакалавр" та "Магістр" провідних ЗВО України. Зрозуміло, що стартові позиції були далеко не рівними, та не дивлячись на всі обставини Трухан Маргарита посіла 17 рейтингове місце серед 81 учасника та здобула перемогу у номінації "За обгрунтування професійного судження при розв'язку завдань олімпіади". Щиро ВІТАЄМО нашу учасницю і нехай ця олімпіада, стане черговим кроком на шляху подальшого професійного становлення.