Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

ГРАН-ПРІ🏆 та І МІСЦЕ на Міжнародному фестивалі-конкурсі “Golden fest” – 2019 w Magicznyсh Ogrodaсh (Польща)!

   З 28 серпня по 1 вересня 2019 року у місті Тжчьанки (Польща) відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс “Golden fest” – 2019 w Magicznyсh Ogrodaсh. На Фестивалі Коледж ЧНУ імені Юрія Федьковича представляли двоє учасників – викладач, канд. філол. наук Марко Ірина Вікторівна та студентка 3-го курсу спеціальності «Облік та оподаткування» ­   Ганна Лаб'як.

 Поважне журі з Польщі, України та Мексики у номінації “Декламація” визнало виступи конкурсантів найкращими і присудило призові місця:

Щирі ВІТАННЯ нашим переможцям!

   Учасники нагороджені Дипломами, Сертифікатами міжнародного зразка, кубком та пам'ятними сувенірами.

   Під час проведення фестивалю була реалізована не тільки творча програма, але й культурно-розважальна. Учасники фестивалю мали можливість ознайомитись з містами неймовірної краси та оповитими давньою історією.

   Нас гостинно зустріло місто Пулави, центр пулавської гміни і повіту Люблінського воєводства. Також потрапили на цікаві екскурсії до історичних місць Люблін і Казимеж.

   Фестиваль проходив у чарівному місті в величезному парку розваг Magiczne Ogrody, що перекладається як «Чарівні Сади» і повністю відповідає назві. Парк розташований в Люблінському воєводстві в місцевості Тжчьанки, біля історичного міста з старовинним замком Казімеж з мальовничими парками та незабутніми краєвидами!

   Магічні сади - це перший тематичний парк в Польщі, створений на основі оригінальної казкової історії. Серед сотень квітів, дерев, розваг, замків і озер є казкові землі, на яких мешкають надзвичайні магічні істоти. Ця незабутня пригода, контакт з магічною природою та яскравий конкурс-фестиваль з талановитими виконавцями, дружня та родинна атмосфера назавжди залишаться тендітним, зворушливим спогадом в серці!