Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   Напередодні Дня юриста четвертий курс спеціальності «ПРАВО» Коледжу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відвідали Апеляційний суд Чернівецької області.


   3 жовтня в Апеляційному суді Чернівецької області у м. Чернівці відбулося виїзне навчальне заняття для студентів четвертого курсу спеціальності «Право», приурочене святкуванню Дня юриста в Україні. Захід організований викладачем юридичного відділення Анатійчук В.В.  за підтримки керівника апарату Апеляційного суду Сорохана І.В.
   Метою виїзного заняття було вивчення історії становлення і розвитку судової влади в Україні, основних принципів діяльності, завдань, повноважень і функцій Апеляційного суду, а також знайомство студентів з практичною стороною професії юриста, яку вони отримують.

   Під час оглядової екскурсії студенти відвідали судову палату у цивільних справах та судову палату в кримінальних справах. Для  знайомства з практичною стороною професії юриста студентам надали унікальну можливість бути присутніми на судовому розгляді цивільної справи і відчути себе учасниками судового процесу. 
   На завершення візиту гості висловили слова вдячності працівникам суду, за надану можливість в процесі якої вони дізналися не тільки про те як функціонує суд, а про структуру судового апарату та посадові обов`язки працівників.