Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   4 жовтня 2019 р. в рамках святкування дня міста Чернівці студентами 2-3 курсів Коледжу ЧНУ імені Юрія Федьковича під керівництвом викладачів англійської мови Н.Д. Добровольською та О.В. Кузик було організовано виставку творчих робіт, а саме картин, світлин,  вишиванки, макету ЧНУ. Свої поробки студенти презентували українською та англійською мовами.


    На першому поверсі була встановлена фото зона у вигляді макету ЧНУ. Чільне місце займала картина із зображенням герба Чернівців (автор – студентка 3-го курсу Білявська Софія). Квітковий орнамент довкола герба – петровський розпис, відзначається особливою самобутністю та водночас органічно продовжує народні традиції регіону, зазвичай виконується 2-4 кольорами за один мазок. Також була організована виставка світлин, яка відображала історію вулиці, де розташований коледж.

   На другому поверсі були виставлені картини та світлини, присвячені пам’ятним будівлям нашого міста (готелі кінця 19 ст., театр, університет).

   На третьому поверсі присутні мали змогу ознайомитися з історією створення муралів – настінних малюнків сучасних Чернівців.

   Задоволення отримали як екскурсанти на чолі з директором коледжу Собчуком О.В., так і екскурсоводи, студенти, які готували експозицію виставки.