Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   "У п’ятницю, 18 жовтня, до нас студентів завітав військовий капелан УГКЦ Василь Гасинець. Отець надзвичайно цікаво, мудро та головне доступно пояснював нам, студентам, як варто будувати стосунки, як знайти справу життя. Оскільки у о. Василя в самого діти нещодавно пройшли перехідний вік, він зумів підібрати правильні слова і пояснити як потрібно діяти в тих чи інших ситуаціях.

   Для студентів, особливо мого віку, надзвичайно важливо чути слова підтримки та настанови, тим паче, від священнослужителя. Розповідав і про поїздки на схід... Щотижня отець збирає допомогу: фінансову, продукти, одяг, та відвозить їх воїнам, які захищають нашу рідну Україну... Як казав сам гість: "Я вже не знаю, коли буваю вдома... постійні відрядження на схід вже стали звичною справою...".

   З великою гордістю за свій народ говорив про Революцію Гідності.... "В день розгону студентів, на Майдані були і мої власні діти... та саме після побиття молодих людей, вся Україна об’єдналась заради спасіння самих же себе і своїх дітей..."

   Надзвичайно важливим, я вважаю, було пояснення для моїх колег значення любові та власного хреста... Дякую, отцю Василю за те, що знайшов час та розповів нам, молодому поколінню про найцінніше в житті".

Наталя Мигидин (студентка 214 групи)