Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   26 листопада 2019 р. Відповідно до "Положення про призначення декана факультету, директора інституту, директора коледжу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича"  в стінах Червоної зали університету пройшли ВИБОРИ директора коледжу. Вибори проходили на засіданні зборів органу громадського самоврядування Коледжу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича на яких був присутній і ректор університету - Роман Іванович Петришин.

   Відкрив збори член оргкомітету ЧНУ, заступник декана філософсько-теологічного факультету - Микола Васильович Шкрібляк. Член оргкомітету повідомив, що єдиним кандидатом на посаду директора коледжу, відповідно подання ректора університету є Собчук Олександр Васильович.

   Учасниками зборів було обрану голову зборів - Білокрилу Ольгу Яківну та сектретаря - Сикотюк Інну Михайлівну.

   Всі присутні учасники мали можливість поставити запитання кандидату на посаду директора коледжу. Обговорення проходило досить цікаво та святково.

   По завершенню обговорення зборами було обрано 3-х членів лічильної комісі: Єгорова Павла Валерійовича, Захарчук Ірину Олександрівну, Мельничук Христину Володимирівну. Після чого розпочався процес волевиявлення шляхом таємного голосування.

   Після того, як останній бюлетень було опущено в урну для голосування, лічильна комісія розпочала свою клопітку роботу з підрахунками.

   За результатами голосування лічильною комісією встановлено, що за кандидата на посаду директора - Собчука Олександра Васильовича з 94 голосів проголосували "ЗА" - 88 осіб, 6 бюлетнів лічильною комісією визнано зіпсованими.

   Новообраний директор коледжу Олександр Васильович Собчук подякував всім присутнім за таку високу довіру і пообіцяв й надалі докладати максимум зусиль для розвитку коледжу.

   Увесь педагогічний, студентський колектив та працівники Коледжу ЧНУ імені Юрія Федьковича щиро вітають Собчука Олександра Васильовича з обранням його на посаду директора коледжу.

   Бажаємо нашому Олександру Васильовичу творчої наснаги, оптимізму, надійної підтримки від колег,  друзів та оточуючих, досягнення максимально бажаних результатів діяльності та значних професійних здобутків. Нехай кожен день буде наповнений новим змістом, а невичерпна енергія, бажання допомагати людям принесе  користь оточуючим, подарує стабільність та душевну рівновагу.