Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   Завжди потрібно замислюватися не тільки над особистими проблемами, а й над проблемами інших, розвивати в собі якості милосердя, підтримки та віри. Студенти коледжу спільно із вихованцями Центру культури та дозвілля ЧНУ відвідали зі святковим візитом дітей, що знаходяться на лікуванні в Чернівецькій обласній дитячі клінічній лікарні.

   Діти з радістю зустріли казкових героїв, з захопленням розповідали їм вірші та весело співали новорічні пісні, за що отримували приємні подарунки. Мета такого візиту - створити позитивний настрій у дітей та наблизити їхнє повне виздоровлення.

   Потім вирішили продовжити дарувати дітям щастя та хороші емоції. Для цього було обрано Соборну площу нашого міста. На площі дітвора охоче фотографувалася з переодягненими студентами та пригощалася солодощами. Наостанок хочеться сказати, що дарувати приємний настрій та хороші емоції не так вже й складно як це здається, і до цього може долучитися кожеш охочий. Дякуємо всім студентам, хто долучився до збору коштів. Тому не забувайте знаходити час для дітей, адже вони цього дуже потребують.