Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   29 лютого 2020 року, на базі Коледжу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся ІІ (обласний) етап І Студентської олімпіади з англійської мови серед 26 студентів закладів фахової передвищої освіти Чернівецької області (І курс – 13 студентів та ІІ курс – 13 студентів). РЕЗУЛЬТАТИ олімпіади.

   Розпочався обласний етап Олімпіади з реєстрації учасників, на якій кожному учаснику вручалася «Пам’ятка студенту» з регламентом роботи олімпіади та словами  щирої подяки за бажання студентів, учасників олімпіади,  вдосконалюватися свої знання з такого важливого у житті кожного молодого українця предмету як англійська мова.

   В пам’ятці було зазначено, що  всі вже є переможцями: у своїх навчальних закладах вони вже стали найкращими. І той факт, що ці студенти  стали учасниками олімпіади, свідчить, що вони належать до найбільш обдарованих, енергійних і амбітних студентів закладів фахової передвищої освіти Чернівецької області.

   У Пам’ятці були наведені 15 мотиваційних порад від студентів Гарварду.

   Привітала учасників на правах хазяїв Докаль Ольга Ярославівна, заступник директора. Семенюк Микола Степанович, методист Ради Директорів, подякував викладачам за підготовку збірника завдань та студентів до участі, наголосивши, що всі учасники є вже переможцями олімпіади.

   Далі до слова був запрошений доктор філологічних наук, професор, завідувач кафедри теорії і практики перекладу  факультету іноземних мов Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Бялик Василь Дмитрович. Василь Дмитрович привітав учасників Олімпіади та побажав їм справедливих змагань і заслужених перемог у цьому творчому та інтелектуальному змаганні.

   Керівник методичного об’єднання викладачів іноземних мов, викладач англійської мови Коледжу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Наталія Добровольська пояснила студентам регламент проведення олімпіади та охарактеризувала деякі організаційні питання.