Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   05 березня 2020 року студенти III-IV курсів спеціальності «Право» взяли участь у тренінгу «Доступно про медіацію»,  що проводився на базі юридичного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

   Проводився тренінг сертифікованими медіаторами: д.ю.н., завідувачем кафедри публічного права ЧНУ імені Юрія Федьковича, головою правління ГО «Буковинський центр медіації»Р. Гаврилюк, к.ю.н., доцентом кафедри публічного права ЧНУ імені Юрія Федьковича, магістром психології,  членом ГО «Буковинський центр медіації» – О. Меленко; керівником лабораторії медіації, переговорів та арбітражу кафедри публічного права ЧНУ ім. Юрія Федьковича – Л. Нестеренко та керівником юридичної клініки юридичного факультету ЧНУ ім. Юрія Федькович, к.ю.н., адвокатом І. Романюк.

   На тренінгу «Доступно про медіацію» студенти мали змогу отримати ключові знання про основи роботи з конфліктом та процес медіації. Було озвучено правила комунікації, розкрито сутність конфлікту, його позитивні та негативні аспекти.

   Р. Гаврилюк та О. Меленко охарактеризували сутнісну природу медіації, її принципи і техніки за допомогою яких з легкістю можна вирішувати конфлікти, а також та описали портрет особи медіатора,

   Учасникам тренінгу було роз’яснено яким чином складати карту конфлікту і як вона сприяє у вирішенні конфліктної ситуації, що склалася.

   Протягом тренінгу матеріал викладався, в доступній для учасників формі, з подальшим його обговоренням, закріпленням та відпрацюванням отриманих знань на практиці.  

   Всім учасникам тренінгу було вручено Сертифікат, який засвідчує їхню участь у навчальному тренінгу «Доступно про медіацію».