Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   Студент Коледжу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Арсеній ВАКАРЧЮК переміг у Міжнародному конкурсі Golden Time (Канада) – здобув ІІ призове місце!

   Згідно умов конкурсу студент 2-го курсу Коледжу ЧНУ імені Юрія Федьковича Арсеній ВАКАРЧЮК (спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування») разом зі своїм керівником Іриною МАРКО підготували відео для участі у Міжнародному конкурсі Golden Time (Канада).

   Упродовж двох місяців конкурсантів оцінювало незалежне журі з різних країн. До складу журі входять відомі європейські музиканти і фахівці в галузі інструментальної музики, вокалу, хореографії, акторської майстерності та арт мистецтва. Серед них — Marina Spencer O`neill (Італія), Evelina De Lain (Великобританія), Anas Khazh Bargut (ОАЕ), Alexandr Balbus (США), Lee Yeon Seong (Південна Корея), Varda (Росія) і багато інших. Вони відбирають і оцінюють тільки кращих учасників, в яких бачать творчий потенціал. Серед поданих 3000 тис. заявок, в конкурсі взяли участь 500 учасників з 17 країн світу. До щасливої 500-ки 13-го сезону Конкурсу увійшов і студент нашого коледжу - Арсен ВАКАРЧЮК. Паралельно з незалежним журі конкурсантів оцінювали глядачі в соціальних мережах та через YouTube.

   Поважне журі відзначило оригінальність задуму, творчу індивідуальність та майстерність виконання конкурсанта. Арсен зі 100 можливих набрав 90 балів та здобув у номінації «Мистецтво слова» Міжнародного конкурсу Golden Time (Канада) - почесне ІІ місце!

   Переможець отримав Диплом, який має унікальний номер і дані про його власника. Дата отримання і зайняте місце зберігаються в базі даних і присвоюються тільки одному власнику. Дипломи Міжнародного конкурсу Golden Time визнаються при вступі до всіх ЗВО світу.

   Керівник Ірина МАРКО відзначена Подякою Міжнародного конкурсу Golden Time (Канада) за внесок у розвиток і сприяння творчого потенціалу студента.
     ВІТАЄМО!!!