Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   З 22 березня по 5 квітня за підтримки мерії міста Румбурк, Чехія та під патронатом мера м. Румбурк Ing. Люмира Куса пройшов Міжнародний творчий конкурс дітей і молоді TOGETHER FOR FUTURE (заочний). Тема конкурсу – «ТВОРИМО ДОМА».

   Конкурс був організований з метою допомоги дітям і молоді в подоланні кризової ситуації, що створилася в результаті пандемії нового коронавіруса COVID-19, підтримки творчої активності і зацікавленості молоді, збереження можливості спілкування, обміну досвідом та встановлення міжнародних творчих контактів в умовах ізоляції.

   Конкурс був організований ініціативною групою громадських діячів, педагогів, фахівців в області культури, лідерами молодіжних організацій та інших фахівців, що працюють з дітьми.

   На конкурс приймали, розглядали та оцінювали роботи, виконані ТІЛЬКИ з моменту опублікування положення на сторінці Together for future у соц. мережі Facebook і ТІЛЬКИ під час перебування вдома у зв’язку з обмеженнями режиму карантину в НС.

   На конкурс було подано 1262 заявки з 27 країн світу у 7 номінаціях. На номінацію відео було надано 56 робіт. Ольга ПЛОТНІКОВА, вихованка гуртка «Моя майбутня професія» Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості, студентка другого курсу спеціальності "Комп'ютерні науки" Коледжу ЧНУ імені Юрія Федьковича, виборола І місце у номінації відео.

Переглянути конкурсне відео

      Крім зазначеної перемоги у номінації відео Ольга ПЛОТНІКОВА надіслала ще 3 свої конкурсні фотороботи для участі у номінації фото.

У номінації фото Ольга виборола почесне ІІ місце.

ВІТАЄМО!!!