Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

ІНФОРМАЦІЙНІ МАТЕРІАЛИ

  9 травня Україна традиційно вшановує День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ми пам'ятаємо про непересічну роль українців у перемозі Об’єднаних Націй у Другій світовій війні, висловлюємо повагу всім борцям проти нацизму та увічнюємо пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності.

   Земний уклін вам, дорогі ветерани, учасники Другої світової війни за мужність, стійкість, відвагу! Ваша щира любов до рідного краю, пам’ять про славетні бойові подвиги, витривалість і сила духу в тяжкі воєнні роки назавжди залишаться у серцях нащадків неперевершеним зразком справжнього патріотизму та благородства. Хай не болять Ваші рани, хай щастя і радість не переводяться у Ваших оселях! Майбутні покоління у вічному боргу перед Вами  за обірвану війною юність, за мужність, героїзм, самопожертву, силу духу, яку Ви проявили в боях за рідний край. Ви є і завжди будете яскравим прикладом для молодих поколінь у творенні мирного сьогодення, любові та звитяжної праці на благо рідної Батьківщини. 

   І сьогодні наш святий обов’язок — бути гідними життєвого подвигу своїх дідів та  прадідів, усіма своїми справами утверджувати мир, злагоду та суспільну гармонію на нашій багатостраждальній землі!

   Ніколи не забудемо про великий подвиг українського воїна, як і того солдата, котрий сьогодні захищає святі кордони рідної землі на Сході України.

    Нехай мир і злагода завжди живуть на нашій землі!