Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   З 15 по 17 травня 2020 року у Києві відбувся XVІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах».

   Темою цьогорічного фестивалю, яку у листопаді обрали діти «2020: моя країна в смартфоні». Вона виявилась вкрай актуальною та співзвучною з програмою НУШ по впровадженню діджиталізації та співпала з подіями року.

   У 2020 році до оргкомітету Фестивалю надійшло понад 800 робіт від учасників з 16 регіонів України та із 7 країн світу: Франції, Білорусі, Польщі, Чехії, Нідерландів, Узбекистану, Молдови. Також до участі у фесті долучилися кияни – учасники і переможці міських форумів, прес-боїв, фотофристайлів, літературних та журналістських конкурсів.

   Учасники змагались у 10 номінаціях: «Літературний твір», «Газета», «Журналістська робота», «Нові медіа», «Медіа-проект», «Відеоробота», «Фоторепортаж», «Радіоробота», «Традиції та новаторство», «Голос покоління Z».

   Студентка 2-го курсу, Коледжу ЧНУ імені Юрія Федьковича, спеціальності "Комп'ютерні науки" Ольга ПЛОТНІКОВА, яка є вихованкою гуртка «Моя майбутня професія» Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості подала на конкурс свої фотороботи.

   Усі роботи оцінювало професійне журі – редактори та журналісти провідних засобів масових комунікацій України, науковці та практики столичних закладів вищої освіти тощо.

   За результатами роботи журі:

  ВІТАЄМО нашу переможницю Ольгу ПЛОТНІКОВУ із нагородами та бажаємо успіхів у навчанні, роботі та творчих злетів.