Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

ГРИНВІЧ

«So many languages you know, so many times you are a man».

«Скільки мов ти знаєш – стільки разів ти людина».

   Всеукраїнський конкурс з англійської мови «Гринвіч» проводиться відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 105 від 07.02.2013 р., зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 26.02.2013 р. за № 319/22851, та в межах виконання програми вивчення та популяризації іноземних мов.

   Гринвіч став майданчиком для розширення можливостей та самореалізації в напрямку освоєння англійської мови для багатьох учнів та студентів у різних регіонах України. Даний конкурс дає можливість перевірити знання з граматики, лексики, а також культурних особливостей англомовних країн. Завдання – різноманітні та цікаві.

   Цьогоріч 19 студентів І-ІІ курсів Коледжу ЧНУ ім. Ю. Федьковича стали активними учасниками Гринвічу та достойно представили свій навчальний заклад.

   Студент 1-го курсу, Ріга Андрій (спеціальність "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"), здобув ІІІ призове місце на обласному рівні та отримав Бронзовий сертифікат.

   Ґрунтовні знання з англійської мови також продемонстрували Унгурян Ольга (спеціальність "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"), Якобишена Евеліна (спеціальність "Право"), Пранничук Максим (спеціальність "Комп'ютерні науки"), Рущак Юрій (спеціальність "Комп'ютерні науки"), Мигидин Наталя (спеціальність "Комп'ютерні науки").

   Циклова комісія іноземних мов вітає призера, висловлює вдячність усім учасникам та бажає успіхів у навчанні та творчих здобутків.