Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   На Всеукраїнському конкурсі в Полтаві студентки Коледжу ЧНУ посіли - 2 призове місце!🏆🏆🏆
   Як приємно отримати довгоочікувану нагороду! Карантин вніс свої корективи, однак організатори конкурсу виявились незламними у своєму прагненні довести справу до логічного завершення - і дипломи та нагороди вже в Чернівцях!

 22 лютого 2020р. відбувся VІ Всеукраїнський (ХVІ Всекримський) конкурс-фестиваль учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!», присвячений Лесі Українці, в рамках підготовки до 150-річного ювілею від дня народження Лесі Українки. 

   Усього ж цей передювілейний рік зібрав навколо себе біля восьми тисяч учасників з України, Криму, Італії, Норвегії, Молдови, Польщі, Росії і навіть Об'єднаних Арабських Еміратів!
   Конкурсанти змагалися у різних номінаціях ("твір", "науково-пошукова робота", "аудіо-візуальний твір", "малюнок", "декламація", "вокал","інсценування").

   Студенти Коледжу ЧНУ імені Юрія Федьковича - Тетяна Шмідт🏆 та Діана Панцир🏆 взяли участь у відбірковому етапі VІ Всеукраїнського (ХVІ Всекримського) конкурсу-фестивалю, присвяченого Лесі Українці в м. Полтава, - і в номінації "Інсценізація"  здобули почесні дипломи ІІ ступеня! 🏆🏆
 

   11 березня у м. Чернівцях мав відбутися гала-концерт та урочисте нагородження переможців. Через карантин захід відмінили, а довгоочікувані дипломи і призи переможці отримали поштою. 
   Маємо надію, що наступного року  нас знову  об'єднає на сцені  творчість Лесі Українки!