Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   Дорогі українці й усі, хто любить і шанує нашу Україну! Сердечно вітаємо вас із великим державним святом — ДНЕМ НЕЗАДЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

   Незалежність – це неоціненний скарб і, направду, найвище досягнення нації, набуте найкращими синами й доньками різних поколінь найбільшою ціною – життям, інтелектом, непосильною працею, молитвами і вічною, вічною боротьбою. Сьогодні ж, – це гармонія прав та обов’язків, висока свобода і відповідальність кожного з нас.

   Дата проголошення незалежності України стала поворотною віхою в історії розвитку Української держави, новою точкою відліку в житті кожного українця, і могутнім стимулом для подальшої плідної, натхненної праці заради миру й добробуту.

   Пам’ятаємо і шануємо Тих, Кого нема. Доземний уклін Тим, Хто на передовій: добровольцям, військовослужбовцям, прикордонникам, медичним працівникам. Усім, завдяки кому так звично живемо, здійснюємо флеш-моби, співаємо патріотичних пісень, готуємось до нового навчального року, народжуємо чи одружуємо дітей, чекаємо миру…

   Захоплюємося Тими, Хто віднаходить сили ставати на протези, заліковувати фізичні й психологічні травми, продовжувати боротьбу за кращу Україну.

   Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

   Із Днем народження, Україно! З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ!

   Слава Україні!