Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   Дорога українська родино! Щиро вітаємо Вас з 14 жовтня – святом сили, мужності, доблесті й честі. Цей день поєднує чотири нерозривно пов’язані між собою свята – День захисника УкраїниДень Українського козацтва, День створення УПА та Покрови Пресвятої Богородиці – які символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.

   Сьогодні захисники нашої батьківщини приймають святкові поздоровлення, і Коледж Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича з великим задоволенням та хвилюванням приєднується до вітань!

Дорогі наші захисники, воїни, герої!

   Прийміть насамперед безмежну вдячність за незламну силу духу і героїзм, який виявляєте. Напевно, багато хто сьогодні скаже Вам, що це Ваше професійне свято. Але ж служіння Вітчизні – це більше, ніж професія. Це – величезна любов, сила волі й патріотизм.

   Дозвольте привітати Вас зі святом мужності, святом історії та добра. Воно не лише для чоловіків, а для всіх, хто любить свою Батьківщину. Це – свято України. Нехай Ваш дім буде наповнений світлом і любов'ю, довірою і миром! Будьте завжди справжніми чоловіками – сильними, мудрими і добрими, які вміють однаково надійно тримати у руках як зброю, так і щастя своїх рідних!

   Ми чекаємо вдома кожного з Вас, живими і здоровими! Повертайтеся з перемогою! Повертайтеся живими!