Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

Методичне об’єднання викладачів іноземних мов закладів фахової передвищої освіти Чернівецької області

Ви знаходитесь на web-сторінці «Спільноти викладачів іноземних мов закладів фахової передвищої освіти Чернівецької області».

Ласкаво просимо!

     Наш девіз: Teaching…   Believing…   Achieving…

   Ми є свідома педагогічна спільнота, яка формує свідомих майбутніх членів суспільства. Свідомий викладач – це інтелектуальна особистість, здатна адекватно аналізувати свої дії та вчинки, заздалегідь прогнозувати їх та свою поведінку у різноманітних ситуаціях.

   Відповідно до Національної стратегії розвитку освіти в Україні на 2012-2021 роки «пріоритетом розвитку освіти є впровадження сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, що забезпечують удосконалення навчально-виховного процесу, доступність та ефективність освіти».

   Мета функціонування віртуального методичного об’єднання викладачів іноземних мов є:

   Люди, які об’єднані спільними інтересами та їх діяльність спрямована на досягнення однієї цілі, в нашому випадку, вивчення іноземних мов, здатні досягти найкращих результатів у своїй роботі. Тому ми впевнені, що наші студенти отримують унікальні знання від професійних викладачів.

   Завше цінно відчувати, що на іншому кінці області є твої однодумці. Це велика сила – спільнота, згуртована довкола знання, в нашому випадку, знання іноземних мов. Відчувати цю спільноту найкращих людей області – то ніби почувати себе вдома, затишно і безпечно.

   Сподіваємося, що кожен знайде тут те, що виявиться важливим і корисним!

   На сторінках сайту Ви зможете відшукати інформацію щодо роботи методичного об'єднання вчителів англійської, німецької та французької мов закладів фахової передвищої освіти.

   Викладачі також можуть переглянути матеріали олімпіади з англійської мови, яка була вперше проведена у 2019/2020 навчальному році на базі Коледжу ЧНУ імені Юрія Федьковича. Корисні посилання дадуть змогу розширити власні знання, допомогти студентам.

   Тут зібрано основну нормативно-правову базу, якою регулюються особливості викладання іноземних мов.