Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

  9 грудня 2020 р. на платформі Google-meet відбулася зустріч студентів Фахового коледжу ЧНУ імені Юрія Федьковича та студентів Järfälla språkcentrum (Стокгольм) Students’ Exchange Online Meeting.

  У зустрічі брали участь Мозель Олександр (1 курс, спеціальність "Комп'ютерні науки") із відеороликом про Чернівецький національний університет, Завацький Дмитро (2 курс, спеціальність "Право"), який представив наш навчальний заклад. Студенти Бабюк Христина (2 курс, спеціальність "Облік і оподаткування"), Бондар Христина (1 курс, спеціальність "Право"), Нягу Дмитро (2 курс, спеціальність "Комп'ютерна інженерія"), Баламутовська Олександра (1 курс, спеціальність "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"), Шелефета Віталіна (2 курс, спеціальність "Право"), Єнакаке Анастасія (1 курс, спеціальність "Право") розповіли про традиції святкування Різдва в Україні та представили традиційні різдвяні страви. Кузенко Ярослав (2 курс, спеціальність "Комп'ютерна інженерія") зіграв на бандурі композицію «Щедрик», а Єнакаке Дмитро (3 курс, спеціальність "Право") виступив із грою на скрипці з композиціями «Щедрик», «Last Christmas» та народною румунською мелодією.

  Студенти мали змогу поспілкуватися англійською мовою щодо традицій святкування Різдва в обох країнах та відповісти на запитання, які цікавили однолітків зі Стокгольму.

 Зустріч була організована та проведена викладачами англійської мови Фахового коледжу ЧНУ імені Юрія Федьковича Кузик О.В. та Добровольською Н.Д.

  Хочемо зазначити, що зустріч пройшла в теплій дружній атмосфері та підкреслюємо, що ми пишаємося нашими студентам, які продемонстрували відмінні знання з англійської мови, а їх невимушена та природня поведінка захопила наших друзів зі Швеції.

  Сподіваємося на подальшу співпрацю!