Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   З 25 листопада по 1 грудня 2020 р. на теренах Чернівецької області проходив XVII відкритий міжрегіональний фото-, кінофестиваль учнівської та студентської молоді «Осінні Барви Буковини»

  Майбутні актори, режисери, фотожурналісти, відеооператори, звукорежисери – вихованці дитячих фото та кіностудій з різних куточків України взяли участь у цьому святі.

  Фестиваль вперше був проведений на теренах Чернівецької області ще у 2003 році. З маленького обласного конкурсу він виріс у Всеукраїнський захід, який об’єднує всіх небайдужих до дитячої фото та кінотворчості. Адже діти дивляться на світ іншими очима та своїм поглядом через камеру можуть створити справжнє диво. Кожен із учасників мріє, що саме його робота зможе змінити світ на краще!
  Цьогорічний Фестивалі рекордний для нас за кількістю учасників. Якщо у минулому році у Фестивалі взяли участь 35 команд, то учасниками сьогодні стали 78 команд з різних куточків України та команда міста Молодечне Республіки Білорусь. На розгляд професійного журі Фестивалю було подано 74 кінороботи та понад 800 фоторобіт

  Студентка Фахового коледжу ЧНУ імені Юрія Федьковича Ольга ПЛОТНІКОВА виборола:

 ВІТАЄМО!!! МОЛОДЕЦЬ!!!