Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

ДОРОГА УНІВЕРСИТЕТСЬКА РОДИНО!

  Сердечно вітаю з новорічно-різдвяними святами, що ось-ось завітають у наші домівки, сповіщаючи про радість Новоріччя, про світло Різдва Христового, звеселяючи серця дзвінкою колядою! Нехай у ці святкові дні оселя кожного з вас наповниться любовʼю, надією і Божим благословенням! Нехай навколо панує затишна аура родинного тепла й чудового зимового настрою!

  2020 рік був нелегким роком, адже, крім яскравих подій 145-річчя альма-матері, високих досягнень у навчальній, науковій, гуманітарно-виховній сферах, він приніс пандемію коронавірусу. Однак разом з вами ми гідно відповіли на цей виклик, обравши правильний вектор розвитку університету в таких умовах, працюючи у форматі онлайн, репрезентуючи наукові доробки в рейтингових журналах, дбаючи про імідж університету на всіх рівнях. Маю сподівання, що прийдешній Новий рік дасть змогу кожному з нас зреалізувати свої плани й поставити ще вищі цілі, принесе мир і спокій, подарує оптимізм та віру.

  Нехай 2021 рік стане роком здійснення мрій та світлих сподівань! Зичу міцного здоровʼя, свіжих сил для нових наукових звершень, творчих успіхів і натхнення для успішного втілення задуманого, для повноцінного розвитку та європейського поступу нашого університету вперед.

З Новим роком!
Христос народився!
Славімо Його!

З повагою та найкращими побажаннями
ректор ‒ Роман ПЕТРИШИН