Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

  У рамках святкування Global Money Week 2021 (Всесвітній тиждень грошей), викладачами циклової комісії економічних дисциплін Марич А.В. та Семенюк Ю.В. для студентів 3 курсу спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Облік і оподаткування» була організована онлайн-зустріч з начальником відділу зарплатних проектів Чернівецької обласної дирекції АБ «Укргазбанк» Вячеславом Максимюком.

  Під час зустрічі студенти мали можливість ознайомитися з особливостями роботи в банківській установі, поспілкуватися з провідним фахівцем банківської справи. Важливим для студентів стало ознайомлення з вимогами, які висуваються до банківських працівників. Це зокрема, високий рівень знань у сфері фінансів, банківської справи, обліку та оподаткування. Крім того, як наголосив В’ячеслав, банк створює комфортні умови для саморозвитку кожного працівника  – є багато внутрішніх навчальних програм, курсів та тренінгів.

  Крім того, В’ячеслав вказав на перспективи для студентів в АБ «Укргазбанк». Це насамперед розгалужена мережа відділень по області, молодий колектив, який постійно розвивається. Кожного місяця з’являються вільні вакансії.

  Також було наголошено, що перед початком роботи в банку проводиться стажування. Аби отримати там роботу потрібно, насамперед, мати бажання працювати і вдосконалюватись, також необхідна мотивація до навчання і роботи. Майбутній працівник повинен володіти такими якостями: розуміння банківської справи, знання банківських категорій, цілеспрямованість, мати стимул до праці та знати комп’ютерні програми.

  Максимюк В’ячеслав розповів, що АБ «Укргазбанк» перебуває у державній власності, обслуговує юридичних і фізичних осіб. Також банк має закріплені гарантії держави щодо збереження грошових вкладів фізичних осіб, довірених банку.

  Все це викликало особливий інтерес у студентів, які могли практично відчути важливість та усі тонкощі роботи банку, зрозуміти наскільки важливо здобувати фахові знання, проходити виробничу практику, стажування, щоб у подальшому стати висококваліфікованим фахівцем, бути конкурентоспроможним на ринку праці, отримувати належну фінансову винагороду та моральне задоволення від роботи.

  Упродовж зустрічі студенти ставили багато запитань та отримували повні компетентні відповіді щодо питань, які більш глибоко їх цікавили, зокрема щодо знання іноземної мови для роботи в банку при обслуговування клієнтів-іноземців, як правильно скласти резюме та ін.

  Висловлюємо щиру подяку директору Чернівецької обласної дирекції АБ «Укргазбанк» Гуцол Людмилі Григорівні та начальнику відділу зарплатних проектів Максимюку В’ячеславу АБ «Укргазбанк» за змістовну розповідь і бажаємо їм подальшого розвитку та успіху на ринку банківських послуг.

  Сподіваємося, що отримані знання підвищать зацікавленість студентів в освоєнні своїх спеціальностей, а банківські установи, інші фінансові посередники, підприємства у майбутньому отримають висококваліфікованих фахівців.

#GlobalMoneyWeek2021

#GMWUkraine2021