Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода
Результати конкурсу «Лови ритм ЧНУ» 

   29 квітня, у Міжнародний День танцю, у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича підбили підсумки конкурсу «Лови ритм ЧНУ» в режимі онлайн.

   Організатори отримали понад 30 відеороликів, у яких студенти трьох навчальних закладів нашого міста – Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, ВСП "Фаховий коледжу ЧНУ" та Педагогічного фахового коледжу ЧНУ – демонстрували свої вміння у різноманітних танцювальних стилях.

   З-поміж усіх робіт було обрано 19 найкращих, а найчарівніші танцювальні номері, представлені у різних жанрах, були нагороджені цінними призами від ректорату та солодкими подарунками від Профспілкової організації студентів. Оцінювало конкурсантів вельмишановне журі у складі:

  • Олександра Погодіна – начальника управління молоді та спорту Чернівецької Облдержадміністрації;
  • Володимира Крижановського – Голови Молодіжної Ради при Чернівецькій ОДА;
  • Ольги Костенчук – професійного хореографа, багаторазової переможниці танцювальних конкурсів і фестивалів;
  • Катерини Фратавчан – переможниці та призерки всеукраїнських та міжнародних змагань з фігурного катання, танцівниці, хореографа-постановника;
  • Інни Глібчук – керівниці танцювальної студії Dance Family.

   Отож, після перегляду відібраних роликів та обговорення, журі оголосило кращі номери у п’ятьох номінаціях.

   Серед переможців є і студент ВСП "Фаховий коледжу ЧНУ імені Юрія Федьковича" спеціальності "Комп'ютерні науки" - Максим Пранничук. Разом з Анною Кушнір (Педагогічний фаховий коледж ЧНУ) він здобув перемогу у номінації "Бальна хореографія".

ВІТАЄМО!!!

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО