Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   Підбито підсумки Всеукраїнської олімпіади з бухгалтерського обліку для студентів коледжів та технікумів, що проводилась кафедрою обліку та аналізу Національного університеті «Львівська політехніка». В Олімпіаді взяли участь 119 учасників із 27 коледжів 17 областей України. Зважаючи на законодавчі вимоги в частині запобігання поширення COVID-19, Олімпіада відбувалася дистанційно у два тури: І тур – із 1 до 28 лютого 2021 року, ІІ тур відбувся 26 березня 2021 року. Завдання І туру були подані у формі тестів із розв’язання завдань облікової тематики, що мали запропоновані варіанти відповідей. Завдання ІІ туру складалися із двох частин: тестових завдань та задач із відкритими відповідями. Розв’язання завдань І туру оцінювали у 10 балів, ІІ туру – у 90 балів.

  ІІ тур Олімпіади (фінал) розпочався із онлайн-зустрічі учасників із організаторами. Учасників Олімпіади привітали, розповіли про важливість та перспективи навчання за фахом «Облік і оподаткування». Після онлайн-ідентифікації учасники розпочали виконання конкурсних завдань.

   Наступного дня відбулося підбиття підсумків та оголошення переможців Олімпіади. Серед переможців були і студенти ВСП "Фаховий коледж ЧНУ імені Юрія Федьковича" - Василь Остафійчук та Крістіна Ротар, які вибороли ІІІ місце (керівник - Сільва Іванівна Гнат).