Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода


На Міжнародному конкурсі в США (м. Даллас) - І місце! 🏆🏆🏆 

   31 травня 2021 р. у США (м. Даллас) відбувся Міжнародний дистанційний шоу-фестиваль талантів і краси «Американська мрія» - «American Art Dream Awards - 2021» USA (Dallas city). Буковину представляла студентка 1-го курсу ВСП "Фаховий коледж ЧНУ імені Юрія Федьковича" - Юлія Гашмей

   У фестивалі-конкурсі взяло участь понад 700 талановитих учасників з різних країн. Конкурсну програму оціювало поважне журі міжнародного рівня, куди увійшли  діячі культури та мистецтва, представники шоу-бізнесу. 

   Поважне журі відзначило оригінальність задуму, творчу індивідуальність та  майстерність виконання конкурсантки. Фіналістка Юлія Гашмей була визнана найкращою  та здобула у номінації "Розмовний жанр" Міжнародного шоу-фестивалю «American Art Dream Awards - 2021» в США - почесне І місце!🏆

   Переможниця нагороджена Дипломом І ступеня, медаллю, пам'ятним сувеніром фестивалю. Також Юлія Гашмей отримала Сертифікат-запрошення на участь Міжнародному конкурсі в Болгарії 2021. 

   Керівника Марко Ірину Вікторівну нагороджено Подякою за професіоналізм, та сприяння формуванню нової творчої  еліти України на міжнародному рівні.

   ВІТАЄМО нашу переможницю та її керівника!!!