Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   Сьогодні, 14 вересня відбулося відкриття «Олімпійського тижня» у Чернівцях. У рамках заходу організатори влаштували «Олімпійську руханку», що вперше відбулося на території об’єкту всесвітньої спадщини ЮНЕСКО – у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича.

    «Олімпійський тиждень» – Всеукраїнський спортино-видовищний захід, який здійснюється задля популяризації спорту, здорового способу життя та розвитку олімпійського руху в Україні, залучення молоді й громадян до фізичної активності. Захід проведений у рамках наукового проекту «Інноваційна модель реалізації та формування патріотизму дітей засобами олімпійської освіти».

 Студенти ВСП "Фаховий коледж ЧНУ" підтримуючи олімпійські ініціативи є активними учасниками Спартакіади ЧНУ, свідченням цього вже є перші результати - серед студентів, які розпочали навчання у 2021 р. команда Фахового коледжу з баскетболу (юнаки) посіла ll місце.

   ВІТАЄМО срібних призерів нашої команди у складі: Любомир Томащук, Костянтин Єрмуракі, Артур Бурак,  Ібрагім Худадатов,  Андрій Шкробут,  Роман Охньовський та Ілля Щасливий!