Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   14 жовтня – день, який зібрав всю красу українських традицій і вільного духу, подарувавши свята Дня захисників і захисниць України, Українського козацтва, Заснування української повстанської армії (УПА) і Покрову Пресвятої Богородиці.

   Сьогодні захисники нашої Батьківщини приймають святкові привітання, і Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича з великим задоволенням та хвилюванням приєднується до вітань!

   Наш спокій, мирне небо над головою, затишок вдома щодня оберігають тисячі людей. Це мужні військові, чоловіки, дружини, брати і сестри, які бережуть Батьківщину. Мужність, честь, сила і відвага – тільки кращі з кращих склали присягу в рядах Збройних сил України. Ви готові стати на захист, не втрачаючи жодної хвилини.

   У такий знаменний день я вітаю всіх чоловіків, юнаків, а також дівчат і жінок, усіх, хто стоїть на захисті кордонів нашої Батьківщини! Ви сильні, стійкі, сміливі і хоробрі. Я бажаю вам спокійного мирного неба над головою, добра, світлого настрою, професійних успіхів!

   Усіх наших дорогих військових – зі святом мужності та честі – з Днем захисників і захисниць України! Низький вам уклін, подяка і найкращі побажання здоров'я, довголіття і злагоди.

   Ми чекаємо вдома кожного з вас, живими і здоровими!

Роман ПЕТРИШИН