Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   Премію імені Героїв Небесної Сотні – Олександра Щербанюка та Василя Аксенина – уперше вручили на Буковині. Вручення відбулось у приміщенні Чернівецької обласної державної адміністрації (м. Чернівці, вул. Грушевського, 1),  яке було приурочено Дню Гідності та Свободи. Лауреатами її стали 10 учнів та студентів. Серед нагороджених і студентка ВСП "Фаховий коледж ЧНУ" - Ксенія Полякова. З отриманням почесних нагород молодих людей привітала заступниця голови Чернівецької ОДА Ірина Ісопенко.

  «Ви маєте чітку громадську позицію. Кожен з вас є активним учасником освітнього процесу, який серцем і душею усвідомлює ціну волі та незалежності України. Дякую за ваш цінний внесок у майбутнє нашої держави», – сказала Ірина Ісопенко.

  Лауреати премії отримали сертифікати на 4 тисячі гривень та цінні призи.

  Довідково
  
Премію імені Героїв Небесної Сотні Олександра Щербанюка та Василя Аксенина на Буковині започаткували цьогоріч. Для участі у відборі на призначення заклади освіти області подали 16 кандидатур. Це 8 школярів та 8 студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти. За умовами конкурсу, переможців обирали за здобутками, які утверджують ідеали й цінності Революції гідності та свободи. Оцінювала досягнення учасників відповідна комісія. До її складу увійшли родичі загиблих героїв та представники структурних підрозділів ОДА.