Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

  У палаці «Академічний» відбулися урочистості із нагоди Дня студента. Обдарованій молоді Чернівців вручили премію від міського голови за вагомі досягнення у різних сферах діяльності. На сцені відзначили сімнадцятьох студентів із різних  закладів освіти м. Чернівці. Серед лауреатів і студентка ВСП "Фаховий коледж ЧНУ" Катя Бовкун.

  Керівники виконавчих органів міської ради спільно із переможцями попередніх років загальноміського конкурсу «Студент року» почергово вітали кожного лауреата та вручали «Премію обдарованій молоді від чернівецького міського голови 2021».

  Як обирали найкращих, розповіла начальниця управління у справах сім’ї та молоді Департаменту соціальної політики Наталія Сабадаш:
  «Кожен навчальний заклад передвищої та вищої освіти мав змогу обрати претендентів на отримання премії обдарованій молоді від Чернівецького міського голови 2021. Саме ці студенти, а їх було 17, і отримали іменні статуетки». 

  Право називатись найкращими вибороли студенти, які брали активну участь у творчій та культурній діяльності, є взірцем у навчанні, займаються молодіжною громадською діяльністю. Організатори, а саме управління у справах сім’ї та молоді Департаменту соціальної політики, подбали, аби створити для молоді незабутнє свято. До речі, це вперше кожен найкращий студент отримав іменну статуетку. Також всі отримали грошову винагороду у розмірі 1000 гривень.