Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   Merry Christmas! and Happy New Year!  саме ці слова лунали на останньому цього року засіданні гуртка англійської мови “English Speaking Club”, яке було присвячено традиціям святкування Різдва та Нового Року у США, де студенти  ВСП "Фаховий коледж ЧНУ"  брали активну участь в обговоренні даної тематики. Окрім викладачів англійської мови М.М. Веренько та В.В. Банилевської на засідання завітала й завідувач навчально-методичного кабінету О.Я. Білокрила.

    Керівник   гуртка   Василь Іванови Марку підготував презентацію, яка містила інформацію про  особливості проведення Нового Року (приготування Різдвяних страв та дозвілля на час  зимових свят у США).

     Було охоплені  цікаві  факти,  серед  яких  “Ball drop on Times square”,  дійство з якого починається святкування Нового Року.

     Свято святом, але і про навчання не забувай. Саме під такою підтемою була друга частина презентації, де всі присутні могли ознайомитися з популярними новорічними англійськими   сталими виразами та їх значенням 

    Логічним завершенням свята стали Новорічні побажання учасників заходу, де вони бажали щастя, здоров’я, достатку.

  Останнє слово представив керівник гуртка Марку В.І., який закінчив дане дійство словами, які знають всі - Merry Christmas and Happy New Year!