Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   16 лютого студенти та викладачі ВСП «Фаховий коледж ЧНУ» взяли активну участь у мирній акції присвченій «ДНЮ ЄДНАННЯ» в Україні, започаткованим Указом президента України №53/2022.

  У відповідь на агресію зі сторони Російської Федерацїї, студенти коледжу вийшли на мирні зібрання, щоб заспівати всі разом,  об'єднавшись Гімн України, утворити ланцюг єдності, демонструючи плакатами, прапорами, що сила наша в єднанні та єдності, що ми всі різні але мирні люди, і прагнемо в своїй країні миру та процвітання.

  Під час святкування на всіх будинках і спорудах всіх населених пунктів України рекомендовано підняти державний прапор та додати до одягу жовто-блакитні стрічки. Працівники та студенти ВСП "Фаховий коледж ЧНУ" та ЧНУ приєднались до запланованого на 10 годину ранку виконання державного гімну України.

  На центральній алеї колишньої Резиденції митрополитів Буковини та Далмації зібралось керівництво університету та коледжу, співробітники та студенти, які заспівали національний Гімн та привітали Україну з Днем єднання.

  Також запрошуємо охочих приєднатися до челенджу, в рамках якого потрібно зробити фото з прапором України, опублікувати в соціальній мережі і поставити на фото хештег #UAразом, а потім передати завдання іншій людині.