Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

  Указом Президента України №143/2022 встановлено загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

  Тепер щодня о 9:00 згадуватимуть українців, які віддали життя за вільну Україну у боротьбі з російськими загарбниками. Про це глава держави повідомив у відеозверненні до співвітчизників.

  «Сьогодні я підписав важливий указ про загальнонаціональну хвилину мовчання для вшанування памʼяті всіх українцівякі загинули у нашій вітчизняній війніУсіхкого ми втратили через вторгнення Росії. Через терор, розвʼязаний окупантами. Щоранку о 9-й годині на всій території нашої держави будемо згадувати українців, які віддали своє життя. Усіх, хто воював. Усіх військових і усіх цивільних. Дорослих і дітей... Усіх! Усіх, хто міг би ще жити, якби Росія не почала цю війну».

  Відокремлений структурний підрозділ "Фаховий коледж Чернівцький національний університет імені Юрія Федьковича" також приєднується до виконання Указу та зебезпечить щоденну хвилину мовчання за загиблими співвітчизниками з боку всіх співробітників і студентів.