Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

  Нові вимоги до рівня фахової передвищої освіти і розвитку особистості призводять до необхідності впровадження сучасних методів та технологій навчання, які дозволяють організувати освітній процес у відповідності до потреб суспільства. У світі високих технологій та інформації, коли з технічної сторони практично все можливо і доступно, компетентні, ініціативні і мотивовані працівники та бізнесмени є найціннішими ресурсами суспільства. Саме це визначає інтерес суспільства до підготовки висококваліфікованих фахівців.

  Серед інноваційних методів викладання фахових дисциплін особливо важливим є залучення до проведення занять професіоналів-практиків.

  9 червня викладачами циклової комісії економічних дисциплін Томашевською Альоною Миколаївною та Семенюк Юліанною Валеріївною організовано бінарне заняття із практичними працівниками для студентів Економічного віділення з дисципліни «Економіка» на тему «Бізнес-план як форма сучасного планування».

  Колишні випускники Коледжу Чорней Степан (співвласник продуктового супермаркету “7’я” в м. Кіцмань) та Пазюк Михайло (співвласник інтернет-магазинів Royal_house та TefloTop) розповіли студентам нюанси складання бізнес-планів перед початком власної справи та під час господарської діяльності.  Наголосили на необхідності складання бізнес-планів, проведення розрахунків окупності та рентабельності. А також розповіли про відмінності, особливості та аспекти ведення онлайн та офлайн бізнесу, через що заставили студентів замислитись щодо вибору майбутньої діяльності.

  Здобувачі освіти були активно залучені до дискусії, задавали питання лекторам-практикам, на які отримали ґрунтовні відповіді. Заняття було цікавим і корисним.