Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

200 днів героїчної боротьби за свободу!

  Сьогодні 200 днів боротьби українського народу проти російських загарбників у повномасштабній війні.

  Уже двісті днів українці живуть трагедіями, сподіваннями, надіями і перемогами. За цей час наші воїни вповні проявили себе, показали міць, уміння відстоювати свої землі та незалежність, а народ України – продемонстрував світу справжню витримку!

  Наші війська продовжують звільняти від окупантів українські території. Загалом, за останні дні від російської окупації звільнено приблизно дві тисячі квадратних кілометрів української землі.

  Російське вторгнення назавжди змінило життя кожного українця, привнісши непоправні втрати і руйнування. За ці двісті днів українці «звикли» до життя та праці із сиренами, для школярів та студентства розпочався новий навчальний рік у час дії воєнного стану, а школи та заклади вищої освіти працюють офлайн лише якщо мають відповідні укриття та сховища. Нові реалії, нові виклики, але українці тримаються і гідно дають відсіч ворогу на усіх напрямах та сферах діяльності.

  Двісті днів і ночей. Це – історичний період героїчної оборони, завзятого відвойовування окупованих територій, запеклої битви за національну гідність, свободу і правду, за мову та свою ідентичність, за право жити на своїй землі.  

  За цей час значно зросла підтримка цивілізованого світу, адже Україна стала справжнім прикладом сміливості, мужності та звитяги. За дві сотні днів українці показали світу справжнє єднання, як вони цінують допомогу друзів та партнерів, і як щиро вірять у нашу перемогу!

  Дякуємо нашим героям-військовим, рятувальникам, волонтерам, лікарям, журналістам і усім, хто відстоює нашу свободу та незалежність!

  Щиро дякуємо нашим освітянам, які попри все, щодня натхненно працюють – виховують, навчають, передають знання і уміння нашому майбутньому поколінню, що формується у цей нелегкий час, юним громадянам своєї неньки України!

Ми разом вистоїмо у цій війні, ми разом пришвидшуємо нашу перемогу!

Слава Україні!