Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   "Університет має талант" - один з улюблених студентських конкурсів, який вже став традиційним для студентів університету та коледжу. Цьогоріч фінал відбувся 4 травня у Мармуровій залі.

   21 конкурсант продемонстрував свої таланти. Кожен з фіналістів достойно підготувався до фіналу. На сцені виступили кращі вокалісти, театрали, танцюристи, гімнасти та музиканти університету та коледжу, що є його відокремленим структурним підрозділом.

   Таланти учасників оцінювало вельмишановне журі: Володимир Фесюк (Голова журі), В`ячеслав Дворський, Олег Сірман, Євгенія Блажевська, Христина Зборлюкова, Іван Прекаска, Тетяна Любко.

   Загалом, члени журі відзначили високий рівень підготовки та професіоналізму цьогорічних учасників. Однак організатори не розкривали таємницю, хто ж став переможцем. Про це стало відомо лише сьогодні, 18 травня на Благодійному заході з нагоди Міжнародного Дня вишиванки  у Сквері, навпроти Резиденції.

   1 місце у загальноуніверситетському конкурсі "Університет має талант" виборола студентка 1-го курсу ВСП "Фаховий коледж ЧНУ" спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" - Катерина Шерепера. Вітаємо нашу талановиту студентку!