Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

ДОРОГА УНІВЕРСИТЕТСЬКА РОДИНО!

  Сердечно вітаю з початком нового навчального року, з Днем знань ‒ святом, що слугує символом невпинного прагнення до пізнання світу, до розкриття професійних можливостей і фахового становлення. Попри жорстоку російську агресію проти нашої держави, постійні повітряні тривоги та неспокій, ми розпочинаємо новий навчальний рік, бо це наш обовʼязок, безпосередній освітянський внесок у боротьбу з російськими окупантами заради миру, відбудови і процвітання України!

  У цей прекрасний день, коли Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича гостинно відчиняє браму і запрошує до своїх авдиторій еліту України ‒ студентську молодь і потужний професорсько-викладацький склад, бажаю кожному з вас натхненного навчання, ефективної професійної діяльності, нових наукових досягнень, успішного карʼєрного зростання, безмежного щастя та непохитної віри в перемогу України!

  Щороку наша велика університетська родина радо приймає у свої обійми першокурсників, перед якими відкривається дивовижний світ яскравого студентського життя, світ нових знань, цікавих можливостей і звершень в одному з найстаріших класичних університетів України. Будьте амбітними, дорогі першокурсники, вибудовуйте нові горизонти успіхів, сміливо йдіть до омріяної мети!

  Нехай новий навчальний рік буде успішним та пізнавальним для наших магістрантів. Бажаю вам здобути якісну освіту і стати конкурентоспроможними фахівцями, затребуваними спеціалістами, свідомими патріотами держави!

  Шановні колеги, викладачі та співробітники, дорогі студенти, нехай жага до знань наснажує вас новими ідеями та творчими задумами, висока любов до нашого університету та України окриляє на добрі справи, додає сил і завзяття! Отож зі світлими сподіваннями на перемогу, зі щирою вдячністю відважним ЗСУ, із глибокою шаною до полеглих у війні захисників ‒ упевнено крокуймо у щасливе і мирне майбутнє України! 

З найкращими побажаннями ректор ‒

Роман ПЕТРИШИН