Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

  Уся навчально-виховна робота ВСП «Фаховий коледж ЧНУ» направлена на формування всебічно розвиненої, високоосвіченої, соціально активної особистості, здатної до самовдосконалення та самореалізації, виховання в неї почуття відповідальності, високої духовності, забезпечення морального розвитку, формування національного культу.

  Тому, звичайно, в період навчання у стінах нашого фахового коледжу, постійно проводяться виховні години кураторами груп, дискусії, екскурсії, творчі вечори тощо.

  Так, в рамках виховних годин, куратором Аліною Василівною Марич з студентами своєї групи (спеціальність "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок") відвідано з екскурсією головний корпус Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Резиденцію митрополитів Буковини і Далмації.

  Студенти мали змогу оглянути митрополичий корпус з його основними залами, а саме: мармуровою, блакитною та червоною. Також була проведена екскурсія по семінарському корпусі та по Трьох-Святительській церкві. А опісля екскурсії всі разом мали змогу прогулятися територією центрального корпусу національного університету та його сквером.

  Також, студенти групи відвідали оглядову пішохідну екскурсію по місту Чернівці, яка була приурочена до Дня нашого міста, з дуже ексцентричним гідом паном Ярком.

  Так, хлопці та дівчата, дізналися дуже багато цікавої та нової інформації про наше місто, нашу ратушу, центральну площу… Прогулялися вулицею Ольги Кобилянської, побували на площі Пресвятої Марії та Філармонії. Дізналися чому ж наше місто називається саме Чернівцями, хто таким був Олександр Добрий і кому є зірки на місцевій «Алеї слави» на Театральній площі. Де розташований у нас будинок-корабель і хто його спроектував, коли був збудований театр Ольги Кобилянської та ще дуже і дуже багато цікавих фактів.

  Студенти залишилися дуже задоволені проведеними екскурсіями, багато чого нового почерпали для себе і звичайно ще трішки наблизилися до культури та історії свого рідного краю.