Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

  Студенти економічних спеціальностей ВСП "Фаховий коледж ЧНУ", у рамках вивчення вибіркової навчальної дисципліни «Фінансова грамотність» спільно зі студентами кафедри фінансів і кредиту економічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича взяли участь у круглому столі «Фінансова грамотність – запорука успішного бізнесу».

  За ініціативи викладача коледжу А.В. Марич та викладачів кафедри фінансів і кредиту М.Г. Марича, Н.Л. Марусяк здобувачі освіти мали змогу поспілкуватись з власницею та безпосередньо керівником ТОВ «Меблі Сіті» А.М. Онуфрійчук.

  Представниця Ledies business club Chernivtsi Альона Онуфрійчук розповіла студентам про свій шлях розвитку від студентки університету – банківського працівника – найманого працівника до керівника-власниці меблевої компанії.

  Крім того, пані Альона розповіла про ключові моменти створення успішного бізнесу, необхідності поєднання фінансової грамотності та Soft skills для забезпечення його стійкого розвитку.

  Студенти отримали відповіді на такі питання: З чого потрібно розпочинати власний бізнес? Де варто шукати інвестиції для створення власної справи? Як перетворити бізнес-ідею у відомий бренд? Обговорювалися і можливості сучасних державних програм підтримки малого бізнесу. А на останок, пані Альона порекомендувала студентам список цікавої літератури, яку варто прочитати для професійного та особистого росту.

  Спілкування із успішними нашими випускниками, адже власниця меблевого магазину закінчила саме наш Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, дає студентам позитивний заряд енергії для навчання і поштовх для реалізації власних задумів!