Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   30.03.2024р. відбувся Благодійний міжнародний фестиваль „ЗІРКИ ГРУЗІЇ”. Завдяки організаторам конкурсу ГО „Wonder Fest Georgia”  (Грузія) та за підтримки Посольства Грузії в Україні стала можливою популяризація   української  культури в Грузії, піднесення творчої діяльності талановитих дітей України. Метою конкурсу проголошено збереження та розвиток національних культур та традицій, тому  фестивальний фонд був спрямований на підтримку дітей-переселенців з України та допомогу ЗСУ.  Девіз конкурсу – „Разом до перемоги!”

   У журі конкурсу обʼєдналися визначні митці з України та Грузії, а саме Сергій Юрченко  (актор, вокальний педагог, соліст ансамблю Збройних сил України), Ірина Слепушова  (музичний продюсер), Ткачук Богдан (диригент), Зураб Топурія  (ексаташе з культури Посольства Грузії в Україні), Ірма Гвініашвілі (музичний продюсер), Шмагі Тагіашвілі  (співак),  Сергій Сафарян (актор армянського театру  в м. Тбілісі) та ін.

   Поважне журі високо оцінило виступ  конкурсанта-першокурсника Івана Бачинського, який представляв на фестивалі ВСП „Фаховий коледж ЧНУ імені Юрія Федьковича”. Рішенням поважного журі художнє декламування Івана Бачинського у номінації „Театральне мистецтво” визнано найкращим і удостоєно Диплому Лауреата 1-ї премії!

   Керівник – Марко Ірина Вікторівна – нагороджена Подякою за участь в міжнародному фестивалі-конкурсі в підтримку України, за фахову майстерність та роботу, високий професіоналізм та патріотизм, вагомий внесок в поширення української культури, активну громадську позицію, підтримку фестивального руху, долучення д